Sladké, lehké, cukrfree.
1 střední babát
100 g ovesných vloček
20 g lněného semínka
1 malý sójový jogurt
1 hrnek sójového mléka
1 lžč skořice
hrst rozinek
olej
mandle
granátové jablko
kokosový jogurt (plant on, LIDL)
1.
Uvařený batát oloupejte a nastrouhejte nahrubo. Ovesné vločky a lněná semínka rozmixujte najemno.
2.
Batát, vločky a semínka smíchejte, přidejte jogurt, mléko, skořici a vypracujte hutnější, lehce lepivé těsto. Nakonec vmíchejte rozinky.
3.
Smažte dozlatova z obou stran na vymaštěném lívanečníku.
Na ozdobu můžete použít podrcené mandle, jakékoliv ovoce a třeba kokosový jogurt, jak je na obrázku.
2.
Batát, vločky a semínka smíchejte, přidejte jogurt, mléko, skořici a vypracujte hutnější, lehce lepivé těsto. Nakonec vmíchejte rozinky.
3.
Smažte dozlatova z obou stran na vymaštěném lívanečníku.
Na ozdobu můžete použít podrcené mandle, jakékoliv ovoce a třeba kokosový jogurt, jak je na obrázku.