Nechcete se vzdát „chutě“ vajíčkové pomazánky?
Tahle je k nerozeznání od originálu!
Tahle je k nerozeznání od originálu!
1 bílé tofu
3/4 – 1 lžč kurkumy
1 lžč kala namak soli
čerstvě mletý černý pepř
2 jarní cibulky
5 – 8 lž domácí sojanézy
3/4 – 1 lžč kurkumy
1 lžč kala namak soli
čerstvě mletý černý pepř
2 jarní cibulky
5 – 8 lž domácí sojanézy
1.
Tofu nastrouhejte nahrubo. Přidejte sojanézu, kurkumu, sůl, čerstvě mletý pepř.
Promíchejte. Jarní cibulku nakrájejte na jemná kolečka a přidejte do základu pomazánky.
2.
Pomazánka je nejlepší, když se uleží do druhého dne v ledničce – nejenom, že se uleží, ale i se krásně „vybarví“ do žluta.
Promíchejte. Jarní cibulku nakrájejte na jemná kolečka a přidejte do základu pomazánky.
2.
Pomazánka je nejlepší, když se uleží do druhého dne v ledničce – nejenom, že se uleží, ale i se krásně „vybarví“ do žluta.
3.
Mažte na domácí celozrnnou bagetku anebo použijte jako náplň do celozrnných palačinek .. anebo jako základ lehkého zeleninového salátu.