Bez cukru, přesto sladký.
Bez oleje, přesto vláčný,
2 banány
1 hrnek rýžového mléka
2 lžíce vanilkové hrašky
3 lžíce kakaa
1 lžička skořice
1 hruška
1/2 jablka
2 hrsti rozinek
1 1/2 hrnku celozrnné mouky
2 lžičky prášku do pečiva (BIO NEBIO)
1 tabulka tmavé hořké čokolády
krém:
1 tofu natural
1 kokosová smetana
3 lžíce kokosového tuku
2 lžíce kakaa
raw kakaové boby
1.
Banány rozmixujte společně s rostlinným mlékem. Vlijte do misky, přimíchejte hrašku a mouku smíchanou s práškem do pečiva.
2.
Hrušku a jablko omyjte, vyjádřete a nakrájejte na drobné kousky do těsta. Přidejte rozinky a na kousky nalámanou čokoládu. Promíchejte.
3.
Koláčovou formu vymažte margarínem nebo tukem a vlijte těsto. Pečte na 180°C.
4.
Na krém rozmixujte tofu společně se smetanou a rozpuštěným tukem. Nakonec vmíchejte obě kakaa a koláč ozdobte.